Voorstellen

Diversitas Zorg kenmerkt zich op het gebied van diversiteit. Op het gebied van de medewerkers, de jongeren en de methodieken blinken wij uit in diversiteit. Er is veel ruimte, respect en tijd voor de verschillende etnische achtergronden, culturen en religies van zowel de jongeren als de medewerkers. De visie van Diversitas Zorg is dat het team een goede afspiegeling moet zijn van de bevolking, zodat wij herkenbaar zijn voor ouders en jongeren.

 

Diversitas Zorg hecht veel waarde aan een betrokken samenwerking met alle medewerkers voor kwalitatieve zorg- en hulpverlening. Daarbij is wederzijds respect, saamhorigheid binnen de organisatie en een open werkklimaat waarin medewerkers zich vrij voelen gebruik te maken van elkaars kennis, deskundigheid, en ervaring van belang.

De hiërarchische leiding ligt bij de directie. De directie bestaat uit twee directeuren, die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de organisatie. Naast de directie bevindt zich een staf van deskundigen. De staf staat de directie bij, door te adviseren en te ondersteunen. Binnen Diversitas Zorg bestaat de staf uit de gedragswetenschapper en de coördinator  zorg,  beleid, en kwaliteit. De uitvoerende medewerkers van Diversitas Zorg zijn de pedagogisch medewerkers (woonbegeleiders) op de verschillende locaties. 

Het Team

Guila Louz

Guila Louz

Directie

Greg Groenert

Greg Groenert

Woonbegeleider

Amy Willemsen

Amy Willemsen

Coördinator zorg, beleid en kwaliteit

Ilker Isik

Ilker Isik

Jeugdzorgwerker

Tahsin Yakisir

Tahsin Yakisir

Jeugdzorgwerker i.o.

Neem contact met ons op

Wij zijn bereikbaar

Mocht je een vraag of opmerking hebben neem dan contact op met ons op.